Fotografie de Nunta - Pachete - Amalo Timisoara

1. Poze Copii
 
Pozele copilului dumneavoastra va vor umple de bucurie cu fiecare ocazie in care leveti priviti sau le veti arata altora. Expresivitatea si inocenta acestuia captate in pozele copilului vor radia si peste ani.
Cand vorbim de poze copii, vorbim de o categorie cu totul aparte a fotografiei. Mai ales cei micuti sunt imposibil de facut sa stea intr-un anumit fel, sa se uite la aparat, etc, daca nu ai cunostintele necesare.
Fotografiile cu copii sunt foarte frumoase, fiind importanta captarea emotiei si a inocentei acestora in pozele facute.
In alegerea unui fotograf de copii, portofoliul acestuia este un punct important dar este important mai ales modul in care acesta interactioneaza cu copii.
Pozele copiilor pot fi facute atat in studio, dar cele facute in natura sau in parcurile de joaca sunt mult mai frumoase in special cand copilul se afla intr-un mediu familiar, deoarece se simte in largul lui si este fericit pe toata durata sedintei foto.
Sedintele foto cu copii se pot face de cand aceste este inca in pantecele mamei (fotografii cu gravide) iar dupa nastere ori de cate ori doriti dumneavoastra. Rezultatul sedintei foto cu copilul dumneavoastra va fi un album foto al copilului precum si toate pozele retusate va vor fi date pe un dvd.

 
 
2. Poze petrecere / Poze aniversare
 
Nici o petrecere sau aniversare nu este completa fara niste poze de petrecere care sa aminteasca de ea. Voia buna si distractia de la petrecerea dumneavoastra vor fi captate in pozele realizate iar aceastea vor reprezenta o marturie a distractiei.
Un fotograf de eveniment va va inregistra in poze intreaga aniversare, pentru a avea o inregistrare cronologica a acesteia.
Oricine doreste sa se vada in poze de petrecere, mai ales cei care datorita distractiei prea intense au ratat o parte din eveniment. Din acest motiv in pozele de petrecere este necesar sa apara toti cei invitati pentru a nu avea ulterior prieteni nemultumiti.
Albumul foto al petrecerii va contine toate pozele relevante si toti invitatii cheie. Ca un cadou pentru invitati se pot realiza albume foto pe suport dvd care sa contina toate pozele de la petrecere si care vor fi inmanate fiecarui participant.

 
 
3. Sedinta Foto -  Familie / Cuplu / 1 Persoana / Outdoor
 
va cuprinde 200-300 de poze toate editate profesional
20% reducere tablouri de acril / canvas
20% reducere la fotobook
10% reducere la servicii suplimentare
 
 
** Fiecare client isi poate personaliza pachetul