Fotografie de Nunta - Articole - Amalo TimisoaraExperiența unui Trash/Love the DressNoi am făcut parte din categoria mirilor care nu doreau să se mai streseze încă o dată cu echipamentul de mire și mireasă. Ziua nunții a fost frumoasă, emoționantă, de vis dar în același timp a fost și de ajuns. Ne-am uitat cu drag la primele poze de la nuntă, ne-am admirat, am oftat îndelung la cât de bine am arătat atunci dar totuși nu mai voiam să repetăm experiența, suna prea obositor.

Oricât ne-am eschivat, la insistențele dragilor noștri nași, Loredana și Marius Astanei, am cedat și am început să plănuim faimosul TTD. Că doar era culmea ca tocmai noi, finii lor, să nu avem TTD. Zis și făcut. După lungi cercetări, am ales cea mai convenabilă variantă de locație (Budapesta), ne-am aranjat, împachetat și plecat la drum, fără prea mult entuziasm întrucât ne aștepta o zi ce se anunța a fi obositoare, călduroasă, cu multe straturi de textile pe noi, și cu multe zâmbete forțate.

 

Am plecat la 7.00 din Timișoara iar la 9.50, ora locală, eram deja în inima Budapestei. Am parcat în zona turistică, aproape de Buda Castle, ne-am luat pe noi straiele frumoase și ne-am aranjat repede într-un bistro cochet iar de aici totul s-a schimbat. Pur și simplu am pășit în povestea Trash The Dress.


Cine ar fi crezut că atitudinea noastră se va schimba odată cu hainele. Odată ieșiți pe ușa bistro-ului, a început să ne placă. Am devenit chiar nerăbdători să începem ședința foto și încântați de toate privirile și felicitările turiștilor. Ne-am simțit ca niște devărate vedete anonime.

 

Chiar mi-a făcut mare plăcere să port încă o dată frumoasa mea rochiță de mireasă. Atunci am realizat cât de bine m-am simțit în ea și cât de mult mi-a plăcut. Pentru câteva ore m-am simțit ca o prințesă la brațul prințului meu. Ședințele foto au constat în plimbări lejere, de îngrăgostiți, a căror emoții au fost surprinse în cele mai frumoase cadre posibile de către ochiul profesionist al artistului fotograf, Loredana Astanei, și înspirația videografului, Marius Astanei.

 

După o astfel de experiență recomand cu drag tuturor mireselor și mirilor să-și acorde răsfățul unui Trash/Love The Dress.

Citește aici >> 4 motive să faci o ședință foto Trash The Dress

  

4 motive să faci o ședință foto Trash The Dress

 

În multe cazuri, mirii nu au timp în ziua nunții să acorde atenția necesară unei ședințe foto de cuplu. Pur și simplu, sunt prea multe lucruri de făcut în ziua respectivă și nu prea îți arde de stat la poze artistice. Chiar dacă reușești să aloci o oră unei sesiuni de poze în doi, opțiunile de locuri potrivite sunt limitate în oraș iar gândul la “ce vor zice invitații că așteaptă după miri” nu te va lăsa să te bucuri cu adevărat de acele momente unice ca mire și mireasă.

 

După experiența propriei nunți și a altor zeci de nunți fotografiate vin în ajutorul mireselor și mirilor cu o listă de concluzii la care am ajuns, în urma propriei noastre ședințe TTD:

 

1. Amintiri unice într-un cadru de vis

Pentru TTD ai ocazia să alegi orice destinație vrei și să-ți încadrezi povestea de iubire în decorul perfect! Fie că e vorba de un oraș medieval, o metropolă, o plajă izolată sau chiar pădurea din satul bunicilor, destinația contează mai puțin, important e să fiți voi doi, fotograful, relaxare și multă iubire.


2. Te bucuri din plin de rochia de mireasă sau costumul de mire

Procesul de selecție a rochiei sau a costumului este indelungat și plin cu încercări eșuate. Totul pentru ca să arătăm minunat în ziua cea mare. În cazul meu, eu nu am reușit să mă bucur prea mult de ținuta de mireasă pentru că eram tot timpul pe fugă și cu multe griji pe cap. Abia la TTD am realizat cât de bine mi se potrivea rochia și cât de mult mi-a plăcut senzația de prințesă pe care mi-o dădea. M-am simțit nemaipomenit! Tot atunci am putut să-mi admir încă o dată mirele, într-un cadru mai relaxant și mult mai romantic. 
3. Fiți vedete pentru o zi

Cred că asta a fost surpriza zilei! Pănă să ajungem la momentul ședinței foto, nu am realizat că vom atrage atenția celor din jur. Oamenii pur și simplu se opreau la noi și ne felicitau, ne pozau, iar alții, mai îndrăzneți, ne și pupau. Mașinile se opreau când voiam să traversăm strada prin locuri nepermise iar turiștii se dădeau din cadru și rămâneau pe loc până terminam pozele, doar ca să ne admire. Ne-am simțit privilegiați în acea zi, exact ca niște vedete … anonime. 


4. Fotografii îndrăznețe, cu sare și piper

Aceasta este șansa voastră să vă simțiți în largul vostru fără să vă mai îngrijorați că vi se murdăresc sau șifonează ținutele. Vă puteți plimba prin iarbă, ba chiar să vă așezați pe ea, pe bănci, balustrade sau pe orice altceva la care în ziua nunții nici nu ai îndrăzni să te gândești.


Accesati link-ul urmatoare pentru a vedea un mic filmulet din nunta noastra combinata cu aceasta minunata sedinta TTD http://www.amalo.ro/galerie-videografie-211-Amalo-Media---Wedding-Seba-si-Anca , cat si cateva poze din cadrul sesiuni foto de TTD.

Fotografi de Nunta din Timisoara
Fotografii si Videografii Amalo Media si Loredana Astanei Photography ofera mirilor tot ce este mai bun din categoria Fotografilor de Nunta din Timisoara

Va casatoriti in Timisoara ? Cine va fi Fotograful sau videograful dumneavostra de nunta?

Mai jos gasiti o lista cu cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerarea atunci cand cautati un fotograf de nunta din Timisoara

//1 Personalitate
Cand selectati un fotograf de nunta din Timisoara atunci selectati mai mult decat doar un fotograf pentru ziua nuntii tale . Angajati un fotograf de nunta , care va fi cu tine , familia ta si grupul dumneavoastra , toata ziua , in ziua nuntii tale. Personalitatea este o mare parte a procesului de selectie si nu ar trebui sa fie trecuta cu vederea sau ignorata.
Personalitatea fotografului tau de nunta din Timisoara poate stabili tonul pentru intreaga zi de nunta . In cele din urma poatea avea un impact destul de mare in fotografiile tale de nunta. Mai mult decat probabil vei lucra cu fotograful tau de nunta pentru o periaoda indelungata de timp, perioada care va acoperi sedinta foto de logodna , din ziua nuntii ,si sedinta foto de dupa nunta , cat si la alegerea albumelor , a pozelor pentru album si asa mai departe.

//2 Pretul
Cum pretul este intodeauna un factor cand selectati un fotograf de nunta din Timisoara pentru nunta dumneavoastra , acesta nu ar trebui sa fie singurul lucru care conteaza. De prea multe ori am auzit povesti de groaza de la mirese care au luat o decizie de selectie a fotografului de nunta , bazata doar pe pret. Se adevereste ca fiind o decizie proasta pana la urma. Dupa ce totul este gata fotografiile de la nunta ta sunt tot ce iti mai raman ca sa iti aminteasca de ziua nuntii.

//3 Albumul de Nunta
Ce vei face cu toate pozele primite la de la Fotograful tau de nunta . Majoritatea oamenilor opteaza pentru a le pastra intr-un album de nunta cu un design frumos conceput , unul care ar trebui sa va fie furnizat de fotograful dumneavoastra de nunta. Nu subestimati importanta unui album de nunta din ziua nuntii voastre.Aceasta este prima ta amintire lasata familie ca si suvenir, si care va aminti pentru totdeauna de nunta ta din Timisoara. Cand selectati un fotograf de nunta din Timisoara ,ar trebui sa cautati totodata si un album care sa va reprezinte cel mai bine. Albumele de nunta vin in toate formele si dimensiunile posibile. Intrebarea care ar trebui sa o puneti fotografului dumneavostra de nunta este 1) Cate pagini vor fi in albumul de nunta? 2) Cate imagini vor fi in albumul de nunta? 3)Ce optiuni de piele sunt disponibile pentru coperta albumului tau de nunta ?

//4 Acoperire
Ceva ce adesea este trecut cu vederea , cand selectati un fotograf de nunta din Timisoara , este numarul de ore oferite evenimetului dumneavostra , si care sa reflecte nunta ta din Timisoara. De obicei , veti dori ca fotograful sau videograful de nunta , sa fie cu tine , sa documenteze toate momentele din ziua nuntii tale. La urma urmelor , doar pentru acest lucru l-ati angajat. Acestea fiind spuse cerintele minime pentru a acoperii ziua nuntii tale ar trebui sa fie de aproximativ 12-14 ore. Atentie mare . Unii fotografi sau videografi din Timisoara ofera preturi mici , oferindu-va mai putina acoperire decat ar trebui in mod normal , in ziua nuntii tale. Acestea devin costuri ascunse si cand iti dai seama, de obicei este mult prea tarziu , pentru a putea schimba ceva.

//5 Numarul de fotografi de nunta
Cati fotografi sau videografi din Timisoara vor fi la nunta ta? Pentru majoritatea evenimentelor este nevoie de cel putin 2 fotografi de nunta. Acest lucru asigura ca un fotograf de nunta este axat pe lucrul cu grupul dumneavoastra ,si permite celui de al 2-lea fotograf de nunta sa acopere alte momente in acelas timp. Am descoperit ca, a avea 2 fotografii de nunta din Timisoara la evenimentul dumneavostra, nevoile de fotografii de nunta pot fi cel mai bine indeplinite , in acelas timp asigurandu-va ca nimic nu va lipsi din ziua ta cea mare. Amalo Media este un furnizor de fotografii de nunta cat si de videografi de nunta cu sediul in Timisoara , care ofera acoperire pe intreg teritoriul Romaniei , cat si in destinatii din intreaga lume 

Pentru mai multe informatii despre acesti fotografi de nunta din Timisoara, va rog vizitati www.amalo.ro sau www.loredanaastanei.ro sau sunati la 0721.725.036 / 0727.415.486