Fotografie de Nunta - Despre Noi - Amalo Timisoara


Despre noi


Top of Form

Suntem soț și soție, și împărtășim aceeași pasiune: fotografia. Lucram in acest domeniu inca din anul 2008 , dar  întotdeauna este acelaș entuziasm,si surpriza fiecarui eveniment ne face să ne simțim foarte norocosi cu munca noastră. Intâlnim diferite tipuri de oameni , tradiții, peisaje, cu moduri diferite de a împărtăși aceleași emoții: aceasta este marea noastră șansă de a spune o poveste unică cu imaginile noastre.

Suntem de părere că reportajul evenimentului este modul de a păstra amintirile vii. Există câteva momente, de exemplu ,  într-o nunta atunci când inima și mintea oamenilor este capturata de dragoste și nimic altceva nu mai poate exista. Acolo suntem noi, pentru a fura aceste momente într-o fotografie sau un clip, care sa vă  aminteasca peste ani și ani , de fericire din acea zi. Lacrimi, zâmbete, îmbrățișări, râsete. Viață.

 


 

Marius

 

Top of Form

Stim cat de importanta este ziua voastra. Și știm cât de importanta este relatia voastra cu fotografii si cameramanii cu care colaborati deoarece acestia va pot ruina ziua, iar ziua voastra cea mare poata sa ramana memorabila din cu totul si cu totul alte motive.

Bottom of FormExista o singură șansă - este important sa o faci bine. Suntem aici pentru a vă ghida prin tot procesul și ne place să cunoaștem oameni noi, sa aflam ceea ce este important pentru ei, cum    s-au întâlnit, cum s-au logodit , etc . Ajungand sa va cunoastem povestea voastra , ne permite sa incorporam personalitatile voastre in eveniment , astfel reusind sa creem imagini unice pentru voi.


Mă simt cu adevărat binecuvântat să iau parte la această ocazie specială.

 Loredana

 

Trebuie sa spun ca am fost pasionata de fotografie inca de mica , la inceput in fata aparatului , iar din 2008 am trecut in spatele aparatului .

Dupa ce m-am casatorit, trebuie sa recunoasc ca iubesc Nuntiile.Ce poate fi mai frumos decât o mireasa in ziua cea mare? Îmi place energia și entuziasmul si tot ce reprezinta acea zi.

Atat mie cat si lui Marius ne place să fim mai multe in mijlocul actiuni , dar si sa stam mai retrasi și sa privim lucrurile cum se desfășoară cautand  acele momente sincere care fac într-adevăr ziua ta sa fie unica. Vei fi surprins de ceea ce fac oamenii atunci când ei cred că nimeni nu se uita.

Aceste momente sunt cu adevarat memorabile. Îmi place sa captez fotografii romantice care au acel aer de basm , fotografii la care poti doar visa.


Ce pot să spune, eu sunt o romantica.

Bottom of Form

Un bărbat și o femeie, 2 moduri diferite de a spune aceeași poveste